Kylling i wok med peanuts og nudler
Ingredienser:
4 kyllingebryster
Marinade:
- 1 dl soja
- 2 spsk sød chilisauce
- friske krydderier ex. timian og basilikum
- 2 friskpressede hvidløg
- 1 spsk akaciehonning
- peber
- 200 g friske bønner
- et halvt blomkål i buketter
- 4 forårsløg i fine både
- 1 zittauerløg i skiver
- 1 dl peanuts
- 1 pakke thainudler
Fremgangsmåde:
Kyllingen skæres i mundrette størrelser og lægges i marinaden gerne natten over men mindst 1 time. Hæld marinaden fra og vend kyllingestykkerne i en varm wok ca 5 min. Kom de rene grøntsager ved og varm hele retten godt igennem ca 5 min. Kom lidt af marinaden ved og lad retten snurre i 5 min, rør et par gange. Damp nudlerne og rist peanuts på en tør pande. Bland nudler og peanuts i wokretten og smag den til.
Antal personer: 4